Code Hub Mostar postaje središte uspješnih priča ženskog poduzetništva

Neosporno je da su društvene mreže otvorile kreativnoj industriji i malim poduzetnicima put ka globalnim tržištima. Iz topline svog doma uz par klikova mišem suvremeni poslovni svijet omogućava svim talentiranim pojedincima da dođu do svoje ciljne skupine. U posljednjih nekoliko godina ovakav način poslovanja popularizirao se i u Bosni i Hercegovini pa tako sve češće možemo čuti za neke nove poslovne pothvate.

Posebnu pažnju u ovoj priči privlače žene koje su društvene mreže iskoristile kao fantastičnu platformu za pretvaranje vlastitih snova i vještina u uspješne poslove. Bilo da se bave prodajom, marketingom, kreativnom industrijom, pisanjem ili proizvodnjom, svaka od njih od svog imena je stvorila svojevrsni brand poznat široj javnosti. Upravo dame predstavnice ove skupine poduzetnica bit će dijelom novog meetup-a koji, u okviru projekta CODE financiranog iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020, organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s agencijom PromotionCode On Meetup Vol. 6: How to be creative online održat će se u četvrtak, 15.11.2018. godine u 19h u Code Hub-u Mostar, a okupit će dame koje su posljednjih nekoliko godina postigle značajne uspjehe radeći ono što vole i koristeći društvene mreže za promociju i prodaju svojih proizvoda i usluga. One će u opuštenoj atmosferi u ugodnom zajedničkom razgovoru s moderatoricom svim prisutnima ispričati svoju poslovnu priču, prenijeti vlastita iskustva i podijeliti savjete.

Upišite već sada ovaj datum u svoje kalendare, a pratite službene stranice Code Hub-a Mostar da biste bili u tijeku sa svim novostima.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.