Dame, koje su strast pretvorile u uspješne poslove, govornice šestog Code On Meetup-a

Kreativna industrija, prodaja, društvene mreže, književnost i uzgoj voća i povrća naizgled su nespojiva područja. Ipak, u Mostaru je lako naći poveznicu između njih, a ona se krije u damama koje već godinama upravo u ovim područjima stvaraju uspješne poslovne priče. Sve će one u četvrtak, 15.11.2018. godine s početkom u 19h u Code Hub-u Mostar na Code On Meetup-u Vol. 6: How to be creative online ispričati svoju priču.

Kroz opušten razgovor uz osvježenje i slastice, četiri dame će s prisutnima podijeliti svoja iskustva stečena na poduzetničkom putu tijekom kojeg su ostvarile značajne uspjehe radeći ono što vole i koristeći društvene mreže za promociju i prodaju svojih proizvoda i usluga. Odgovarajući na pitanja moderatorice Belme Baralije, Jelena Rozić, spisateljica i kolumnistica, objasnit će zašto ona vrijeme ne dijeli na slobodno i zauzeto te kako uspijeva uvijek raditi ono što voli i voljeti ono što radi. Njoj će se pridružiti i Jasmina Ćušić, profesorica engleskog jezika i književnosti, koja je svoj poslovni svijet pronašla daleko od školskih klupa. Već tri godine vlasnica je poduzeća koje se bavi uzgojem eko voća i povrća, a do svojih kupaca dolazi isključivo putem društvenih mreža. Suvremene marketinške kanale iskoristila je i Lucija Kontić, blogerica koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 60.000 osoba. Upravo je ovo bio dovoljan razlog da se iskuša u dizajniranju filtera za ovu društvenu mrežu, a kako je u tome uspjela bit će jedna od tema kojih će se dotaknuti. Svoje iskustvo vođenja prodajnog odjela jednog od najuspješnijih mađarskih startupa prisutnima na ovom događaju će prenijeti i Nikolina Babičić koja je u proteklim godinama pozitivne rezultate ostvarivala kroz različite načine prodaje.

Šesto izdanje Code On Meetup-a organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s agencijom Promotion kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Pratite službene stranice INTERA Tehnološkog Parka i Code Hub-a Mostar, prijave se otvaraju u četvrtak, 8.11.2018. godine!

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.