WhatsApp omogućio Picture-in-Picture mod svim Android korisnicima

Zadnjih par mjeseci WhatsApp je na manjem broju korisnika testirao novu Picture-in-Picture značajku. Točnije, mogli su je koristiti samo oni korisnici koji su se uključili u njihov beta program.

Sada nakon par mjeseci testiranja, WhatsApp je odlučio kako je dotična opcija sprema i za sve ostale, ne pokusne, korisnike. Time su se korisnici Android uređaja pridružili onima iz iOS tabora koji su dotičnu opciju dobili još početkom 2018. godine.

Svi korisnici koji na svoje Android uređaje preuzeli najnoviju inačicu aplikacije sada mogu ne napuštajući WhatApp pregledavati poslane im linkove na video sadržaj koji se originalno nalazi na YouTubeu, Facebooku i Instagramu. Picture-in-Picture mod može se koristi u grupama kao i u tipkanju jedan na jedan.

Dodirom na video sadržaj isti će se otvoriti u dodatnom prozoru. Za vrijeme trajanja videa, bez problema možete nastaviti tipkati s drugim korisnicima i u isto vrijeme gledati video. U Picture-in-Picture modu dostupne su osnovne funkcije – pokretanje i privremeno zaustavljanje videa te takozvano premotavanje naprijed, nazad. Također moguće je odabrati da se video prikaže preko cijelog zaslona te naravno, da se video potpuno isključi.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.