Xiaomi Black Shark 2: dolazi nam novi gamerski pametni telefon?

Prvi je gamerski pametni telefon kompanije Xiaomi predstavljen u travnju ove godine sa nazivom Black Shark, a ako je suditi prema kineskoj regulatornoj agenciji TENAA uskoro će se na tržištu pojaviti i njegov nasljednik.

Nasljednik bi trebao doći sa nazivom Xiaomi Black Shark 2, a zanimljivo je kako nam kineska regulatorna agencija TENAA prilično često unaprijed objavi sve ključne karakteristike nadolazećih smartfona koji su prošli certifikaciju, međutim ovdje to nije bio slučaj. TENAA nam je ovoga puta otkrila slike koje ukazuju na dizajn ovog uređaja te neke detalje kao što su dimenzije, veličina ekrana te kapacitet baterije. Slike nadolazećeg Xiaomi Black Shark 2 modela ukazuju na dizajn sličan prethodniku sa razlikom u stražnjoj dvostrukoj kameri koja je sada položena okomito, a ispod nje je smješten senzor otiska prsta.

Prema kineskoj regulatornoj agenciji TENAA Xiaomi Black Shark 2 će doći sa istim ekranom dijagonale 5.99 inča te sa istom baterijom kapaciteta 4.000 mah, međutim sve će to biti „upakirano“ u nešto više i deblje kućište u odnosu na prethodnika.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.