Xiaomi predstavio Black Shark Helo – jedan od najboljih gejmerskih telefona na svijetu

I dok nestrpljivo čekamo predstavljanje novog Xiaomi Mi Mix 3 pametnog telefona koji bi trebao biti najbolji njihov telefon do sada, iz Xiaomija su nas iznenadili i predstavili nam telefon koji je zapravo sličnih karakteristika, ali koji je u prvom planu namijenjen zaljubljenicima u igranje igara. Neki su mediji otišli toliko daleko da su ovom uređaju pridodali naziv ‘igraće konzole’, što generalno gledajući i nije daleko od toga jer se radi o fantastičnom uređaju sjajnih karakteristika.
Iako postoji nekoliko različitih verzija Xiaomi Black Shark Helo pametnog telefona, onaj najjači dolazi s čak 10 GB RAM-a što bi igračima trebalo omogućiti savršeno iskustvo igranja i uživanje u svakom novom levelu kojeg odluče riješiti na svojem pametnom telefonu.
Black Shark Helo koristi Snapdragon 845 procesor koji se nametnuo kao standard u razredu ekskluzivnih telefona ove godine. Zaslon uređaja je veličine 6.01 inča, izrađen je u AMOLED tehnologiji, a podržava rezoluciju od 1080 x 2160 piksela. Prednja kamera nešto je drugačija od trenda kojeg su ove godine nametnuli ostali proizvođači uređaja, dolazi iznad ekrana i rezolucije je 20MP, uz to što ima otvor blende f/2.2.
Na stražnjoj strani uređaja nalaze se dvije kamere rezolucije 12 i 20 MP. Uz to što uređaj dolazi s 10 GB RAMa (može i s 6 ili 8 GB), za spremanje podataka na raspolaganju ima 256 GB prostora. Uređaj podržava brzo punjenje koje će vam vrlo vjerojatno ponekad biti od koristi, unatoč tome što na raspolaganju mate bateriju kapaciteta 4000 mAh.

 

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.