Hoće li “Premflix” revolucionarizirati način na koji pratimo nogomet?

Posljednje desetljeće zaista je donijelo revoluciju u način na koji konzumiramo sadržaj te klasična televizija sve više pada u drugi plan, dok je zamjenjuju videoservisi poput YouTubea, Netflixa, HBO-a i drugih. Današnji korisnici nemaju strpljenja ni volje čekati da se nešto pojavi na programu, već sve što žele moraju imati odmah na raspolaganju – bilo da je riječ o glazbi, serijama, filmovima, dokumentarcima itd.

Slično je i sa sportom – već smo pisali koliko je tehnologija promijenila način praćenja NBA lige. Pretplatnici njihova League Passa imaju na raspolaganju sve utakmice koje mogu gledati uživo ili naknadno, kad požele, imaju na raspolaganju NBA TV s brojnim zanimljivim emisijama itd.

O sličnom servisu sada razmišljaju i u engleskoj Premier League te bi servis po uzoru na Netflix (mediji ga nazivaju “Premflix”) mogao revolucionarizirati način na koji se konzumira engleski nogomet, smatraju na Daily Mailu. Umjesto praćenja utakmica jedne od najjačih nogometnih liga na svijetu putem TV-a, odnosno određenih kanala koji moraju biti dio vašeg pretplatničkog paketa, ljubitelji nogometa moći će plaćati mjesečnu pretplatu direktno Premier Leagueu i gledati utakmice kad god žele na uređajima koje žele.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.