Konferencija Next Thing: dan za visoko-kvalitetna predavanja, uzbudljive panele, startup natjecanje i jedinstvene mogućnosti umrežavanja

Ne planirajte nikakve sastanke ili obaveze i rezervirajte petak, 8.11.2019. za konferenciju na kojoj ćete saznati što je “next thing” u tech i startup svijetu u BiH i šire. Događaj imena Next Thing okupit će preko 250 startupa, investitora, stručnjaka, inovatora i predstavnika IT firmi u hotelu Mostaru, a pričat i diskutirat će se o budućnosti startupa, investicijama i kapitalu, umjetnoj inteligenciji, pametnim gradovima i još mnogo toga.

O konferenciji

Konferencija Next Thing je novi IT, biznis i startup događaj u Mostaru. Održat će se u petak, 8.11.2019. od 9 do 16:40 u prostorijama hotela Mostar, a organiziraju je SPARK i Grad Mostar uz potporu partnera i sponzora. Glavni cilj događaja je okupiti sve pojedince, startupe i tvrtke koji predviđaju nove trendove u poslovnom svijetu, kako bi iste mogli podijeliti međusobno i sa zainteresiranim posjetiteljima. Konferencija se sastoji od sedam keynote govora, startup natjecanja, poslovnih sastanaka i networkinga. Svaki od govornika ima ogromno iskustvo u biznisu, bez obzira radilo se o pokretanju vlastitog startupa ili rada u uspješnim korporativnim tvrtkama. Teme koje će keynote govornici pokriti su poduzetništvo, marketing, prodaja, menadžment, liderstvo, inovacije, pametni gradovi i kultura.

Što očekivati?

Nakon službenog otvorenja konferencije slijedi čak sedam keynote predavanja, na teme poput postavljanja i ispunjavanja poslovnih ciljeva, dizajna i marketinga, životnog puta jednog startupa/firme, ali i uspješnih primjera vođenja firme i zaposlenika, te trendova za pametne gradove i kulturu. Sve ove teme će pokriti stručnjaci u svojim poljima, poput Slavka Fodora (LotusFlare/PWNRS, Srbija), Paige Rollison (betahaus, Njemačka), ili Darke Bilandžića i Maria Mikić-Vučak (Culex, Hrvatska). Nakon predavanja osiguran je i ručak za sve posjetitelje, što je idealna prilika za malo networkinga. Slijedi najzanimljiviji dio – Next Startup x BETAPITCH: startup pitching natjecanje. Deset startupa koji su prošli predselekciju će predstaviti svoje ideje pred žirijem i time se boriti za vrijedne nagrade. Osim putovanja u Berlin, najbolji startup u Mostaru će osvojiti 5,000 KM, što će dobro doći pri pokretanju startupa. Drugi najbolji startup će dobiti 3,000 KM, a treći odlazi sa 1,500 KM. Dok žiri bira pobjednike, posjetitelji će na pri kraju konferencije moći poslušati dvije panel diskusije na teme “Next Steps for Future Founders in BiH” i “The Funding Landscape”.

Pridružite nam se 8.11.2019. za visoko-kvalitetna predavanja, uzbudljive panele, startup natjecanja i jedinstvene mogućnosti umrežavanja. Događaj je u potpunosti besplatan za sve sudionike zahvaljujući Gradu Mostaru, NSoftu, Sportradaru i Red Bullu, no broj mjesta je ograničen na 200. Pogledajte cjelokupni program i uhvatite zadnja slobodna mjesta na ovom linku.  

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.