Lenovo pokreće partnerski ekosustav u području umjetne inteligencije

Lenovo je najavio svoj novi program AI Innovators, partnerski ekosustav koji svojim korisnicima omogućuje pouzdanu implementaciju umjetne inteligencije. Program pruža širok raspon podrške za neovisne dobavljače softvera (ISV) i njihove klijente koji žele prenijeti AI iz laboratorija na veće razine.

Koristeći program, AI inovatori tvrtke Lenovo donose kognitivne odluke u velikom broju u aplikacijama za financije, proizvodnju, zdravstvo, maloprodaju i pametne gradove, omogućujući slučajeve vertikalne upotrebe kao što su autonomna kupnja, prediktivno održavanje i klinička podrška pri odlučivanju. Kako se inteligentna transformacija ubrzava, tvrtke usmjeravaju fokus na stratešku implementaciju umjetne inteligencije kako bi otključale veću učinkovitost, brže izlazak na tržište i pametnija rješenja za upravljanje podacima, sigurnost, pohranu, analitiku i održavanje. Zapravo, do 2025. IDC očekuje da će ukupna potrošnja usluga umjetne inteligencije dosegnuti 52,6 milijardi dolara. Međutim, mnoga poduzeća suočavaju se s izazovima implementacije zbog ograničenja resursa i različitih infrastrukturnih zahtjeva.

“Lenovo je usredotočen na vođenje inteligentne transformacije u pametniju tehnologiju za sve s pametnijim infrastrukturnim rješenjima i uslugama koje otključavaju inteligenciju za proširenje poslovnih prilika i poticanje rasta”, rekao je Scott Tease, potpredsjednik i generalni direktor HPC i AI, Lenovo Infrastructure Solutions Group .

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.