Lenovo priprema vrhunski i dizajnom jedinstven Legion pametni telefon za gejmere?!

Lenovo je iznimno popularan brend koji mnogi uglavnom povezuju s računalima i prijenosnicima. Iako u području pametnih telefona Lenovo ne igra vodeću ulogu na tržištu (kao što je to slučaj s prijenosnicima), svojim novim uređajem mogao bi privući puno pažnje. Naime, Lenovo nam prema svemu sudeći sprema fantastičan pametni telefon koji će se uz odlična hardverske performanse moći pohvaliti i jedinstvenim dizajnom.

Iako službenih informacija o ovom novom pametnom telefonu kompanije Lenovo nema, sve je više šuškanja u medijima kako će telefon izgledati. Najnovija šuškanja čini se napokon nam otkrivaju izgled i hardverske performanse pametnog telefona za gejmere. Lenovo je svoj dizajn u potpunosti prilagodio gejmerima koji telefon uglavnom koriste u vodoravnom položaju. Jedinstveni dizajn dvije stražnja kamere smjestio je u samo središte uređaja, dok je prednja kamera skočna – i nalazi se u sredini bočne strane uređaja. Dakle, prednja kamera nije standardno na vrhu uređaja, već je smještena na boku – što bi vjerujemo gejmerima trebalo olakšati fotografiranje između igranja igara.

U središtu Lenovo Legion uređaja trebao bi se nalaziti novi moderni Snapdragon 865 čipset, kakvog ove godine očekujemo u vrhunskim pametnim telefonima. Uređaj bi trebao imati veliki Full HD+ zaslon koji će imati frekvenciju osvježavanja od 144 Hz. Za bezbrižno korištenje i dugotrajno igranje video igara u uređaju će se nalaziti velika 5000 mAh baterija, koju će prema svemu sudeći biti moguće puniti ekstremnom brzinom od čak 90 W. Pomalo neuobičajeno, Lenovo Legion će imati dva USB Type-C priključka, a funkcionirat će na aktualnom Android 10 sustavu.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.