Microlino ima doseg do 200 km, uz punjenje baterije od samo 4 sata

Dok se svijet bori s koronavirusom koji je paralizirao brojne industrije te se takva situacija vjerojatno neće mijenjati još neko vrijeme, treba ostati pozitivan i razmišljati o budućnosti i vremenima kada će pandemija i izolacija biti iza nas i kada ćemo se moći posvetiti životu, brigama i poslovima koje smo imali prije ove neugodne situacije. Npr. kada ceste ponovno budu prepune automobila, dio ljudi razmišljat će o kupovini novog automobila, a švicarska kompanija Micro Mobility Systems predstavila je iznimno zanimljivo vozilo namijenjeno gradskoj vožnji.

Iz te tvrtke kažu da njihov Microlino uopće nije klasičan automobil, već “idealna kombinacija motora i automobila”, jer njegove dimenzije iznose samo 2,4 metra. Za gradsku vožnju i za dvije osobe to je i više nego dovoljno. Također, jasno je kako Microlino nije namijenjen za jurnjavu pa se s njim maksimalno može uhvatiti 90 km/h, no i to je u većini slučajeva prevelika brzina za radske ceste. Microlino ima samo jedna vrata – prednja, a unutra nema odvojenih sjedala, već samo jedna klupa, što ne garantira veliku udobnost, no ne trebalo predstavljati problem za kratke gradske vožnje.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.