Nadolazeći Redmi telefon miriše na flagship iznutra i izvana

Poklonike Redmi brenda zanimat će njihov nadolazeći telefon, pokretan moćnim Snapdragon 8+ Gen1 čipom ali izgledno i s 200MP kamerom na leđima.

Redmi, inače Xiaomiev podbrend poznat po cijenom povoljnijim telefonima sve se više gura u top segment. Nadolazeća Redmi K50 serija bit će tako pokretana Snapdragon 8+ Gen1 čipom. Njega smo dosad vidjeli u tek nekolicini uređaja, u pravilu onih iz top segmenta.

Leakster s renomeom Yogesh Brar, objavio je sad iscrpne specifikacije za uređaj imena Redmi K50S. Bit će to zanimljiv telefon i to ne samo pogonskim čipom.

Ako se ove neslužbene specifikacije obistine, Redmi K50S će prvi u Xiaomi taboru biti opremljen 200MP kamerom, jedinom takvom dosad, onom iz Samsunga.

Koliko će samih tih 200MP jamčiti vrhunske foto i video rezultate teško je reći, no prije je odgovor ne nego da. Neki s 12MP postižu rezultate koje drugi sa 108MP ne uspijevaju.

Imat će ovaj Redmi K50S i drugih aduta. 6.67″ AMOLED zaslon sa 120Hz osvježenjem zvuči obećavajuće. RAM-a će imati do 12GB, a podatkovne memorije do 256GB.

5000 mAh bateriju, punit će pri 120W pa se ni time neće sramiti nikoga. Imat će i stereo zvučnike te čitač otisaka ispod zaslona.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.