Najbolje web stranice na dark webu koje nećete naći na Googleu

Dark web definitivno nije za svakog, ali neki će ga željeti istražiti. Mi ćemo vam u ovom tekstu pokazati 10 web stranica vrijednih posjećivanja, ako odlučite posjetiti dark web.
Vjerojatno ste već čuli za to: tajanstveni dark web. Moguće da ste jednako znatiželjni i zabrinuti zbog cijele stvari i još uvijek niste sigurni želite li zaviriti u taj dio Interneta.

Dark web vs. Deep web – koja je razlika?

Deep web se referencira na sve ono što je na Internetu, a ne može se naći/dohvatiti putem web tražilice. To su, recimo, vaši privatni emailovi na Gmail računu, to su privatne poruke na društvenim mrežama, te čak i slike na Facebooku koje ste označili kao “private”, odnosno privatne.

Dark web je sub-sekcija deep weba i razlog zašto deep web ima lošu reputaciju među onima koji možda nisu dobro upoznati s terminologijom. Na dark webu postoje web stranice putem kojih se prodaje oružje, droga i druge supstance, “čudne” i ilegalne slike. Čak možete kupiti i ukradene kartice, te “novi identitet” (op.a. Što god to značilo). Puno je razloga zašto biste trebali izbjegavati dark web.

S druge strane, dark web nudi i hrpu legalnih web stranica vrijednih istraživanja i posjećivanja. Usred tog dark web kaosa, pronaći ćete neke sjajne web stranice.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.