Neki od proizvođača antivirusnih programa i dalje će podržavati Windows 7!

Microsoft je ovoga mjeseca i službeno prestao sa svojim podrškom za, po mnogima, najbolji i najdraži Windows operacijski sustav: Windows 7. No to ne znači da će korisnici ”preko noći” početi prelaziti sa ”sedmice” na ”desetku”. Danas, prema nekim mjerenjima i istraživanjima, Windows 7 je instaliran na više od 200 milijuna računalnih sustava (no to je približan broj, što znači da je stvaran broj još veći).

Korisnicima se ne da i ne žele još uvijek prijeći na Windows 10, što je sasvim razumljivo. Ako ste i vi među tim korisnicima, onda će vas ova vijest zasigurno razveseliti. Naime, neke od tvrtki koje se bave osmišljavanjem i programiranjem antivirusnih programa planiraju podržavati Windows 7 još barem dvije godine.

Ovo je super vijest, jer kao što nam je svima poznato, sigurnost na internetu danas je važnija nego ikada ranije. Danas postoji sve veći broj hakera koji na najrazličitije i najdomišljatije načine pokušavaju ukrasti podatke korisnika i iskoristiti ih za svoje ciljeve. Kako bi se korisnici tome mogli othrvati, trebaju imati dobru zaštitu.

Budući da Microsoft više ne izdaje službene zakrpe za Windows 7, ako i dalje koristite ovaj OS trebat ćete se sami znati osigurati na najbolji mogući način.

Koji od proizvođača antivirusnih programa će i dalje podržavati Windows 7?

Proizvođača koji će nastaviti podržavati Windows 7 platformu ima popriličan broj, što je još bolja vijest za korisnike. Evo o kome se sve radi:

AhnLab (barem dvije godine), AVG i Avast (barem dvije godine), Avira (do studenog 2022.), BitDefender (barem dvije godine), BullGuard (barem dvije godine), Carbon Black (barem dvije godine), ESET (barem dvije godine), FireEye (barem dvije godine), F-Secure (barem do prosinca 2021.), G Dana (barem dvije godine), Ikarus (barem dvije godine), Kaspersky (barem dvije godine), K7 Computing (barem dvije godine), McAfee (najmanje do prosinca 2021.), Microworld (barem dvije godine), PC Matic (barem dvije godine), Sophos (do završetka 2020. ili do lipnja 2021.), Symantec/Norton LifeLock (barem dvije godine), TotalAV (barem jednu godinu), Trend Micro (barem dvije godine).

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.