Space Camper je Cybertruck za kampiranje

Američki startup iz Kalifornije Space Campers, započinje proizvodnju kampera svemirskog izgleda koji su očito inspirirani Teslinim Cybertruck kamionetima. To zapravo i nije samo inspiracija, jer kalifornijska tvrtka zapravo želi prodavati modificirane Cybertruckove pod svojim brandom.

Potpuno električni kamper radi na Teslinom pogonskom sustavu, no u sebi sadrži i zračni kompresor za otvaranje i podizanje krova za nekoliko sekundi, što mu omogućuje povećanje prostora po visini, kako biste ga mogli pretvoriti u stambeni prostor, odnosno spavaću ili dnevnu sobu, povećati mu tovarni prostor, ili montirati solarne ploče na velikoj površini.

Modularni ekosustav dolazi s dodacima kao što su kuhinja, vanjska kupaonica i solarni trostruki krovni sustav punjenja baterija.

Krov Space Campera podiže se mnogo više od Teslinog, s namjerom da se dobije 2,4 m prostora za stajanje kada se krov dimenzija 127 x 203 cm podigne. Nadalje, taj krov se može ukloniti, montirati na okvir i služiti kao ležaljka na otvorenom, a manje ploče platforme se mogu iskoristiti kao drugi namještaj poput stola i klupa s jastucima.

Budući kupci koji žele pretvoriti svoj Space Camper u potpunu mobilnu kućicu moći će birati iz cijele linije modularnih komponenti. Jedna opcija koja će sigurno biti popularna je kuhinjski blok. Sadržavat će sudoper s toplom/hladnom vodom, bojler, spremište za posuđe, prijenosnu indukcijsku ploče za kuhanje te hladnjak sa zamrzivačem/škrinjom.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.