WhatsApp uvodi reklame

WhatsApp je najpopularnija chat aplikacija koju svakodnevno koriste milijarde ljudi. WhatsApp je prisutan na svim glavnim platformama – Android, iOS, Windows Phone i PC. No, kako kažu, ništa ne dolazi besplatno, tvrtka u vlasništvu Facebooka potvrdila je da će početi posluživati oglase unutar aplikacije.

Značajka Status usluge WhatsApp uskoro će prikazivati ​​oglase, slično tome kako Instagram tretira oglase. Ovo je izazvalo neizbježno pitanje među korisnicima jesu li spremni za reklame na WhatsApp-u. U anketi koju je, na Twitteru, proveo WABetaInfo, koji nadgleda najnovije vijesti o WhatsAppu, oko 60% korisnika nastavilo bi koristiti WhatsApp jer smatraju kako ovakvi reklamni oglasi ne bili prevelika gnjavaža. Međutim, 40% korisnika glasovalo je protiv uvođenja oglasa na platformi, te zaključilo kako bi mogli izbrisati aplikaciju. Treba napomenuti da je ukupan broj glasova registriranih nakon završetka anketiranja iznosio 1 672, što može izgledati kao malena brojka u usporedbi s ogromnom korisničkom bazom koju WhatsApp uživa. Međutim, to ipak govori da mnogo ljudi ne podržava odluku tvrtke.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.