Xiaomi Mi 11 Global Version uskoro bi se mogao pojaviti u Europi

I dok se Xiaomi Mi 11 pametni telefon odlično prodaje na domaćem kineskom tržištu, globalna inačica bi tek trebala krenuti u prodaju.

Dok ovo čitate, smartfon je na certifikaciji u singapurskoj regulatornoj agenciji IMDA te se nalazi na Geekbench stranicama (pod kodnim imenom “Venus”) što samo znači da je vrlo blizu vrijeme njegovog pojavljivanja na globalnom tržištu, možda i do kraja ovog mjeseca.

Posebno je zanimljiv i po tome što je to prvi pametni telefon na svijetu sa Snapdragon 888 procesorom, a koji se pojavio u prodaji. Isto tako, smartfon bi trebao imati 8GB/12GB RAM-a i 128GB/256GB interne memorije, te će naravno raditi na novom Android 11 operativnom sustavu povrh kojeg će biti MIUI 12.5 sučelje. Zaslon je veliki 6,8 inčni i navodno 2K rezolucije od 3200 x 1400 točaka, s osvježenjem od 120Hz (dodirno osvježenje 480Hz), te je dodatno prekriven Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom.

Glavna stražnja kamera je od 108MP (f/1.85), slijede 13MP širokokutna i 5MP makro, dok je prednja selfie kamera od 20MP. Smartfon se može pohvaliti i baterijom od 4600mAh koja podržava brzo punjenje – 55W žično, 50W bežično i 10W reverzibilno.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.