Xiaomi Mi 8 Explorer dobio 960fps mod

Sredinom ove godine Xiaomi je predstavio tri nova mobitela, zapravo jedan – Mi 8, ali u tri izdanja – Standard, Explorer i SE. No, to ne znači kako je posao oko tog/tih mobitela završen, još uvijek je ostalo dovoljno mjesta za takozvano peglanje softvera.

Jedna od zanimljivih izvedbi je svakako Explorer Edition kod kojeg je stražnja stranica kućišta prozirna. Zahvaljujući tome, vidljiva je unutrašnjost uređaja i njegove komponente ili se barem tako mislilo dok se nije otkrilo kako se radi o naljepnici. Podsjetimo, Xiaomi se po tom pitanju pravdao kako nije moguće prikazati unutrašnjost uređaja radi dizajna, ali da jest izgledala bi upravo ovako kako je dočarano naljepnicom.

No, kako god bilo, hardver koji ga čini te softver koji ga pogoni su stvarni. Shodno tomu, Xiaomi je izdao novu softversku nadogradnju kojom na Mi 8 Explorer Edition odnosi MIUI V10.1.2.0.PEHCNFI inačicu operacijskog sustava MIUI 10.

Nova inačica temelji se na Androidu 9.0 Pie i donosi par značajki koje uređaj u originalu nije imao. najveća novost je svakako 960fps mod koji omogućava snimanje videa u 960 sličica u sekundi. U originalu je bilo podržano snimanje videa u 240 sličica.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.