YouTube će vas podsjetiti kad je vrijeme za spavanje

Svi smo se barem jednom našli u situaciji da smo navratili na YouTube pogledati samo “nešto” i odjednom shvatili da to “nešto” gledamo posljednja tri sata.

Ako se i vama dogodilo da gubite noći zbog YouTubea, iz Googlea stiže pomoć. Dosad je YouTube korisnike, s vremena na vrijeme, podsjetio na to da uzmu pauzu od gledanja i malo se odmore, a sad je uveo i opciju “vrijeme za spavanje”.

Radi se o novoj opciji koja funkcionira poput alarma. Potrebno je u aplikaciji YouTube upisati vrijeme u koje biste željeli ići na spavati i aplikacija će vas tad podsjetiti na to da je vrijeme za gašenje.

Korisnici mogu odabrati u koje vrijeme žele da se podsjetnik uključi te hoće li podsjetnik iskočiti tijekom videa ili kad on završi.

Naravno, YouTube je korisnicima dao mogućnost odgađanja alarma, što im “kupuje” još nekoliko minuta gledanja ili njegova gašenja, ako baš želite gledati cijelu noć.

Kako bi vam se ove opcije pojavile u postavkama aplikacije YouTube, potrebno je ažurirati aplikaciju za iPhone ili Android, ulogirati se u YouTube svojim Google računom te u Postavkama pronaći opciju “Podsjeti me kad je vrijeme za spavanje”.

Više pročitajte na:

Comments

 • intera
 • START UP AKADEMIJA

  startup akademija

  INTERA TP je začetnik razvoja startup ekosustava u Hercegovini.

  (opširnije)

 • Poslovni inkubator

  Za sve one koji su pokrenuli poduzeće i koje nije starije od dvije godine nudimo proces inkubacije i virtualne inkubacije.

  (opširnije)

 • Konferencije

  Nudimo organiziranje konferencija i važnih događaja za poduzeća kao i mogućnost najma konferencijskih dvorana od 20 do 300 mjesta.

  (opširnije)

 • Uredski prostori

  Uredski prostori za komercijalni najam su suvremeno opremljeni, sa pristupom internetu i svom ostalom infrastrukturom.

  (opširnije)

 • Poslovno umrežavanje

  Poslovno umrežavanje, internacionalizacija i promocija proizvodnih poduzeća jedan su od stupova djelovanja INTERA TP.

  (opširnije)

 • Obuke CNC operatera i programera

  Želite li steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

  (opširnije)

 • Poslovne obuke i seminari

  Danas kada je evidentan nedostatak kvalitetnih kadrova na tržištu rada, a potrebno je i konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih poslovnih vještina.

  (opširnije)

 • IT OBUKE I PRAKSA

  INTERA TP organizira mnogobrojne programe obuka i prakse za mlade u IT tehnologijama gdje mladi, dominantno studenti IT fakulteta imaju priliku raditi na stvarnim projektima dodijeljenim od poduzeća iz ovog sektora.

  (opširnije)

 • Žensko poduzetništvo

  U smislu izravnog poticanja i favoriziranja ženskog poduzetništva, u kriterijima za prijem u poslovni inkubator, kao i za dodjeljivanje mini grantova korisnicima, uvedeni su dodatni bodovi ako u timu ima osoba ženskog spola.

  (opširnije)

 • Fab Lab

  Nudimo uslugu korištenja tehnoloških resursa (3D printera, laserskog rezača, CNC strojeva, alata, elektronike) za makere (inovatore, hobiste, dizajnere, inženjere), koja se nalazi u prostoru koji je ujedno i okoliš za razmjenu iskustva i znanja samih korisnika.

  (opširnije)

 • VIDEO

 • Ubija li škola kreativnost ?
 • Inteligentna organizacija

  Istraživanja na MIT-ovom Center for Collective Intelligence iznjedrila su neočekivane rezultate: pokazalo se da inteligencija pojedinaca tek sporadično korelira s inteligencijom grupe kao cjeline. Korelacija postoji, ali ne onog intenziteta koji se očekivao. Presudno važnim za unapređenje inteligentnog funkcioniranja grupe pokazali su se neki drugi čimbenici: socijalna senzibilnost članova, komunikacijska ravnopravnost te udio žena u grupi.